Hondengeleiders

De hondengeleiders van Alert Beveiliging hebben een uitgebreide ervaring met hun gecertificeerde diensthonden.

honden brigadeDoor hun jaren lange band met de hond, hebben ze deze goed onder controle en zodoende kunnen wij U de geschiktheid van deze honden garanderen.
De diensthonden van onze hondengeleiders zijn allemaal gecertificeerd volgens de normen van De Nederlandse Bond voor de Diensthonden ( DNvdH).

Op zowel objecten als evenementen zijn onze honden net dat beetje extra wat men nodig kan hebben.Daarnaast zijn ze ook uitstekend inzetbaar op zowel industrie als bouw terreinen in de nachtelijke uren.

Onze honden geleiders trainen dan ook wekelijks met hun honden om zoveel mogelijk praktijk situaties te kunnen inschatten .Het gebruik van honden moet dan ook worden gezien als een preventieve beveiliging maatregel voor het beveiligen van gebouwen en terreinen.

De preventie bestaat dan ook voornamelijk uit het afschrikken van kwaadwillende.
Van een getrainde hond gaat dan ook een dusdanige dreiging uit dat betrokkene er voor zal kiezen hiermee liever niet in aanraking te komen.

IN DE PRAKTIJK

In de praktijk is de regel dat een diensthond niet uit zichzelf zal bijten.

De uitzondering op deze regel is enkel ter defensie wanneer de hondengeleider wordt aangevallen door een voor een misdrijf aangehouden verdachte

Diensthonden vallen wettelijk gezien onder de categorie wapens, daarom stellen wij dan ook zeer strenge eisen aan het inzetten van onze diensthonden.

Door het Ministerie van Justitie is dan ook toestemming verleend om deze service aan onze klanten te mogen bieden. Wenst u meer informatie te ontvangen over deze dienst [dcscf-link text=”neem dan vrijblijvend contact met ons op. “]

Informatie over hondengeleiders via alert neem vrijblijvend contact op

""
1
Contactformulier
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder