Object beveiliging

Alert beveiliging inventariseert uw wensen en verwachtingen en brengt samen met u de risicofactoren, als gevolg van de locatie en de omgeving van uw bedrijf, in kaart.Bekijkenen van beveiligingsbeelden

Daarbij houden we rekening met uw bedrijfscultuur en de rol die beveiliging in uw organisatie inneemt. Na deze risicoanalyse bespreken we de taken van de beveiligingsmedewerker, de bedrijfsregels en werkinstructies voor uw bedrijf.

Kwaliteit in dienstverlening:

Alert beveiliging staat voor continue kwaliteit in dienstverlening. Dit waarborgen we door een goede personeels-screening te hanteren, afgestemd op de wensen van de klant. Onze beveiligingsmedewerkers beschikken uiteraard over de juiste beroepshouding, en vaardigheden en diploma’s, te weten: Algemeen Beveiligings Medewerker (ABM) of Beveiliger niveau 2 en BHV.

Persoonlijk contact en korte lijnen met de klant is voor onze organisatie een pre, het tijdig inspelen op een veranderde situatie en implementeren van wijzigingen hierop in de werkinstructie zorgt ervoor dat het continuïteitsproces van uw organisatie wordt gewaarborgd.

De werknemers van Alert beveiliging staan garant voor service en klantvriendelijkheid zonder de beveiligingstaken uit het oog te verliezen.

Diensten objectbeveiliging:

  • Receptiediensten
  • 24 uur beveiliging van uw bedrijf of woning
  • Bouwbewaking

voor meer uitgebreide informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen.

informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden

""
1
Contactformulier
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder