Op bezoek bij lokale bedrijven: Een succesvolle introductie van onze fietsrondes

Fietsrondes Alert beveiliging

Vandaag was een belangrijke dag voor ons team. Twee van onze collega’s zijn op pad gegaan om zich voor te stellen bij het Citadel College, de Jumbo, de Albert Heijn en andere bedrijven in de buurt van het Tijdelijke Gemeentelijke Opvanglocatie (TGO). Het doel van dit bezoek was om onze aanwezigheid kenbaar te maken en om de draagkracht in de buurt te behouden.

Onze missie: Veiligheid, toegankelijkheid en betrokkenheid

Onze collega’s, herkenbaar aan hun blauwe security hesjes, zullen binnenkort vaker in het straatbeeld te zien zijn tijdens hun fietsrondes. Deze rondes zijn niet alleen bedoeld om de veiligheid en toegankelijkheid in de buurt te verbeteren, maar ook om te laten zien dat we er zijn voor de gemeenschap. Mocht u zorgen of vragen hebben over onze bewoners, dan zijn wij er om die te adresseren.

security fietsrondes TGO

Positieve reacties

De reacties van de bedrijven waren zeer positief. Zowel het Citadel College als de winkels in de buurt verwelkomden onze aanwezigheid en zagen de toegevoegde waarde van onze fietsrondes. De bedrijfsleiders waardeerden de persoonlijke benadering en het feit dat we actief betrokken zijn bij de gemeenschap.

Toekomstige stappen

We zijn enthousiast over de positieve feedback die we hebben ontvangen en kijken ernaar uit om binnenkort te starten met onze fietsrondes. Onze collega’s zullen een zichtbare en benaderbare aanwezigheid zijn in de buurt, klaar om te helpen en te antwoorden op vragen van bewoners en bedrijven. Door onze aanwezigheid willen we de draagkracht in de buurt behouden en versterken.

We danken iedereen voor hun warme ontvangst en kijken uit naar een veilige en betrokken gemeenschap. Mocht u ons nodig hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen via het 24-uurs bereikbaarheidsnummer dat we hebben verstrekt.