Alert Beveiliging ook gekozen als partner voor Tijdelijke Gemeentelijke Noodopvang in Koudenhoek Noord

Koudenhoek Tijdelijke Gemeentelijke Opvang

Alert Beveiliging is verheugd aan te kondigen dat we zijn geselecteerd als de beveiligingspartner voor de Tijdelijke Gemeentelijke Noodopvang (TGO) voor vluchtelingen in Koudenhoek Noord, ten zuiden van de Oosterhoutse plas.

Met ons engagement om veiligheid en ondersteuning te bieden aan degenen die het het hardst nodig hebben, kijken we ernaar uit om onze missie uit te breiden naar deze nieuwe locatie.

Op dit moment melden zich voornamelijk alleenreizende mannen in Ter Apel om asiel aan te vragen, afkomstig uit diverse landen. Naast deze groep verwacht de gemeente ook vrouwen en gezinnen met kinderen. Het doel van de opvang in Koudenhoek is om een veilige haven te bieden aan mensen die op de vlucht zijn en bescherming zoeken.

Met een capaciteit voor 400 vluchtelingen zal de opvang niet allemaal tegelijk vol zijn. Geleidelijk zullen groepen van ongeveer 50 vluchtelingen arriveren. De verwachting is dat deze nieuwe locatie begin juni haar deuren zal openen, waarbij Alert Beveiliging een integrale rol zal spelen in het waarborgen van de veiligheid en het welzijn van de bewoners en de omwonenden.

Deze uitbreiding van onze missie is een weerspiegeling van onze toewijding om een positieve impact te hebben.  Alert Beveiliging zal blijven samenwerken met lokale autoriteiten, hulpverleners en gemeenschappen om een veilige en ondersteunende omgeving te bieden voor iedereen die onze hulp nodig heeft.

Blijf op de hoogte van onze updates terwijl we ons voorbereiden om onze inzet voor veiligheid en ondersteuning uit te breiden naar de Tijdelijke Gemeentelijke Noodopvang in Koudenhoek Noord. Samen kunnen we een verschil maken.